Microcredenciales universitarias y el Pla Microcreds CAT a la UdG - Barrabés Vera, Esther (REBIUN, 2025)
Presentación de Esther Barrabés, vicerectora de docència i planificació acadèmica de la Universitat de Girona, sobre la implementación del "Plan Microcreds CAT" en la Universitat de Girona. Vídeo del panel de comunicaciones: http://hdl.handle.net/10256.1/8155 Vídeo de la mesa redonda: http://hdl.handle.net/10256.1/8156
Keywords: Universidades españolas; Docencia; Universitat de Girona; Competencias profesionales